Wedding : Fazil & Liyana Part 3

June 10, 2011 Leave a comment

Wedding
Fazil & Liyana

1 Mei 2011
MU by ayangkamell

Categories: Wedding Tags: , ,

Wedding :Fazil & Liyana Part 2

Wedding
Fazil & Liyana

1 Mei 2011
MU by ayangkamell

Hari ni sempat layan lagii 14 🙂
More will come 🙂

Categories: Wedding Tags: ,

Wedding : Fazil & Liyana Part 1

Wedding
Fazil & Liyana

1 Mei 2011
MU by ayangkamell

Hari ni aku sempat buat editing pic wedding adik aku…masih lagi mencari2 teknik2 tone yg cantik…aku pon tak pasti yg ni menjadi ke tak…kalau sudi kritik lah atau komen ya….thx for support.

More will come 🙂
















Categories: Wedding Tags: ,

Kenangan Mengusik Jiwa

Okay okay…a bit distract…ape ni?? Kenangan Mengusik Jiwa…ape yek..hehe…Tempoh hari aku pergi umah mak aku kat Cheras…terjumpa lak majalah lama…Majalah Gila Kereta…memang gila lah…hehe…teringat masa sebelum kahwin aku giat dalam dunia permotoran…wah poyo skit…oleh kerana minat, aku byk modifikasi kereta…kereta nasional,proton wira…dan kerana itulah aku dapat masuk Majalah Gila Kereta 🙂

So itulah kenangannya..sebab?kereta pon dah dijual…sayangnya…abis upgrade dah,belum masuk turbo jek…so ini lah yang tinggal…gambar2 yang sempat aku snap pakai E72 jek…terbaek wok!

Selamat Tinggal

Selamat tinggal ape…hehehe…selamat tinggal dunia RC ku sebenarnya…

Semenjak main photography ni…aku tidak lagi meluangkan masa bermain RC dengan kawan2 ku kat putrajaya…sorry guys…sebenarnya sayang nak jual…tetapi ape kan daya…daripada simpan,tidak bercas,dan memang nak pakai duit pasal kecemasan, to terpaksalah aku advertise kat mudah.my…kejap jek…esok je orang penang sambar…mane taknya…jual murah :)…

So ini saje lah kenangan yang tinggal…sob sob…takpelah..ada rezeki aku akan kembali beraksi 🙂

Categories: Uncategorized Tags: ,

Gembira bermain di Taman Permainan

Haa…suatu petang tu aku free kejap…so aku bawak la anak aku turun bawah…bawak bola merah yang baru beli…suka betul dapat main kat taman permainan :)… so aku rakam seberapa yang boleh 🙂 …thx for viewing…

Categories: Kids

Nikah Fazil & Liyana

Okay ni serba sedikit photo yg dapat aku amik pada 30hb April 2011…Note, mungkin tidak seberapa sebab…tak pakai speedlightt…arghh…so aku pakai ape yg ada…kekadang on popup…hentam saja lah…so edit pon lebih kurang sebab mood pon takde hehe, tambahan pulak tak sempat…tunggu yang hari persandingan pulak aku buat yang proper…Thanks kat kawan aku Lah sebab bg pinjam lens…tak lupa jugak opismate aku der zul yg bg pinjam lens 🙂

Inilah gambar2nya…Aku tak tau nak ckp macam mana…kedua2 even ni aku byk cover scene make up,ntah kenapa…mgkin sebab senang nak kawal keadaan…

Categories: Wedding Tags: , ,
%d bloggers like this: