Home > Wedding > Nikah Fazil & Liyana

Nikah Fazil & Liyana

Okay ni serba sedikit photo yg dapat aku amik pada 30hb April 2011…Note, mungkin tidak seberapa sebab…tak pakai speedlightt…arghh…so aku pakai ape yg ada…kekadang on popup…hentam saja lah…so edit pon lebih kurang sebab mood pon takde hehe, tambahan pulak tak sempat…tunggu yang hari persandingan pulak aku buat yang proper…Thanks kat kawan aku Lah sebab bg pinjam lens…tak lupa jugak opismate aku der zul yg bg pinjam lens šŸ™‚

Inilah gambar2nya…Aku tak tau nak ckp macam mana…kedua2 even ni aku byk cover scene make up,ntah kenapa…mgkin sebab senang nak kawal keadaan…

Advertisements
Categories: Wedding Tags: , ,
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: