Archive

Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Kenangan Mengusik Jiwa

Okay okay…a bit distract…ape ni?? Kenangan Mengusik Jiwa…ape yek..hehe…Tempoh hari aku pergi umah mak aku kat Cheras…terjumpa lak majalah lama…Majalah Gila Kereta…memang gila lah…hehe…teringat masa sebelum kahwin aku giat dalam dunia permotoran…wah poyo skit…oleh kerana minat, aku byk modifikasi kereta…kereta nasional,proton wira…dan kerana itulah aku dapat masuk Majalah Gila Kereta 🙂

So itulah kenangannya..sebab?kereta pon dah dijual…sayangnya…abis upgrade dah,belum masuk turbo jek…so ini lah yang tinggal…gambar2 yang sempat aku snap pakai E72 jek…terbaek wok!

Selamat Tinggal

Selamat tinggal ape…hehehe…selamat tinggal dunia RC ku sebenarnya…

Semenjak main photography ni…aku tidak lagi meluangkan masa bermain RC dengan kawan2 ku kat putrajaya…sorry guys…sebenarnya sayang nak jual…tetapi ape kan daya…daripada simpan,tidak bercas,dan memang nak pakai duit pasal kecemasan, to terpaksalah aku advertise kat mudah.my…kejap jek…esok je orang penang sambar…mane taknya…jual murah :)…

So ini saje lah kenangan yang tinggal…sob sob…takpelah..ada rezeki aku akan kembali beraksi 🙂

Categories: Uncategorized Tags: ,

Menyepi

Fuh lama jugak aku tak mencoret di blog ini…kebelakangan ini aku semakin sibuk…di office atau di rumah…office pon baru je pindah,tambah lagi keja2 tertunggak yg kena diselesaikan…Adik aku nikah dan kawin 30hb April 2001 dan 1 Mei 2001 …sempat la cover…tp update tak lagi..kat facebook tu adalah..tu pon teaser jer…sorry for late update…

Categories: Uncategorized

Testing multiple exposure,bracketing on my D7000

April 6, 2011 1 comment

6 April 2011

My kids play…now in HDR 🙂
Sebenarnya tak tau nak shoot apa…haha

Categories: Uncategorized Tags:

Taklimat Update Technology, Video Streaming ,INTAN

March 29, 2011 Leave a comment

29 Mac 2011

Team Multimedia hari ni g taklimat update technology kat INTAN,berkenaan Microsoft Silverlight, video streaming

Puan Rohayah, Aku,Hafez,Lina,Emy,Radzuan…lepas dengar 6 sesi ceramah, makan tengahari,pastu balik HQ

Categories: Uncategorized

Majlis Cukur Jambul : Nur Farisya Aqeela

March 29, 2011 Leave a comment

Majlis ini telah diadakan pada 26hb Mac 2011 di precint 14…

Nur Farisya Aqeela
wanphotog.wordpress.com

Nur Farisya Aqeela © All Rights Reserved.
Any unauthorized copy, usage or reproduce of the image are strictly prohibited

Categories: Uncategorized

3rd Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta 2011

March 18, 2011 Leave a comment

This morning i went to fiesta…a lot of people..its fun when seeing doraemon flying…i have only take a few shot before it fly away :)…so this is some pic taken this morning…will be back 6pm this evening

3rd Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta 2011

This slideshow requires JavaScript.


%d bloggers like this: