Archive

Archive for the ‘Wedding’ Category

Wedding : Fazil & Liyana Part 3

June 10, 2011 Leave a comment

Wedding
Fazil & Liyana

1 Mei 2011
MU by ayangkamell

Categories: Wedding Tags: , ,

Wedding :Fazil & Liyana Part 2

Wedding
Fazil & Liyana

1 Mei 2011
MU by ayangkamell

Hari ni sempat layan lagii 14 🙂
More will come 🙂

Categories: Wedding Tags: ,

Wedding : Fazil & Liyana Part 1

Wedding
Fazil & Liyana

1 Mei 2011
MU by ayangkamell

Hari ni aku sempat buat editing pic wedding adik aku…masih lagi mencari2 teknik2 tone yg cantik…aku pon tak pasti yg ni menjadi ke tak…kalau sudi kritik lah atau komen ya….thx for support.

More will come 🙂
















Categories: Wedding Tags: ,

Nikah Fazil & Liyana

Okay ni serba sedikit photo yg dapat aku amik pada 30hb April 2011…Note, mungkin tidak seberapa sebab…tak pakai speedlightt…arghh…so aku pakai ape yg ada…kekadang on popup…hentam saja lah…so edit pon lebih kurang sebab mood pon takde hehe, tambahan pulak tak sempat…tunggu yang hari persandingan pulak aku buat yang proper…Thanks kat kawan aku Lah sebab bg pinjam lens…tak lupa jugak opismate aku der zul yg bg pinjam lens 🙂

Inilah gambar2nya…Aku tak tau nak ckp macam mana…kedua2 even ni aku byk cover scene make up,ntah kenapa…mgkin sebab senang nak kawal keadaan…

Categories: Wedding Tags: , ,

Design Bunting Kahwin Adik Aku

April 11, 2011 4 comments

Adik aku mintak tolong design skit 🙂
Ada 4 design…yang mana satu jadi pilihan…

Wedding | Kamal+Idura | Tag Along with Zuhairi Baderi

March 22, 2011 2 comments

Kali pertama berpeluang mengikuti salah seorang photog yg tidak asing lagi iaitu Zuhairi Baderi yang banyak memberi tunjuk ajar sepanjang hari kejadian iaitu pada 19hb Mac 2011..9pagi-8mlm…terima kasih banyak2 :)…

My first time tag along with well known Malaysia photog Zuhairi Baderi…He share his experience and make me realize that so many thing i have to learn…more…and more….photography is beautiful 🙂

WANKHAIRULPHOTOGRAPHY
Reception : Kamal&Idura
Date: 19 Mac 2011
Location : Kuala Lumpur
Official Photographer by : http://zulbard.com
Any unauthorized copy, usage or reproduce of the image are strictly prohibited.
© All Rights Reserved.

Categories: Wedding
%d bloggers like this: