Archive

Posts Tagged ‘Fazil’

Wedding : Fazil & Liyana Part 3

June 10, 2011 Leave a comment

Wedding
Fazil & Liyana

1 Mei 2011
MU by ayangkamell

Advertisements
Categories: Wedding Tags: , ,

Wedding :Fazil & Liyana Part 2

Wedding
Fazil & Liyana

1 Mei 2011
MU by ayangkamell

Hari ni sempat layan lagii 14 🙂
More will come 🙂

Categories: Wedding Tags: ,

Wedding : Fazil & Liyana Part 1

Wedding
Fazil & Liyana

1 Mei 2011
MU by ayangkamell

Hari ni aku sempat buat editing pic wedding adik aku…masih lagi mencari2 teknik2 tone yg cantik…aku pon tak pasti yg ni menjadi ke tak…kalau sudi kritik lah atau komen ya….thx for support.

More will come 🙂
















Categories: Wedding Tags: ,

Nikah Fazil & Liyana

Okay ni serba sedikit photo yg dapat aku amik pada 30hb April 2011…Note, mungkin tidak seberapa sebab…tak pakai speedlightt…arghh…so aku pakai ape yg ada…kekadang on popup…hentam saja lah…so edit pon lebih kurang sebab mood pon takde hehe, tambahan pulak tak sempat…tunggu yang hari persandingan pulak aku buat yang proper…Thanks kat kawan aku Lah sebab bg pinjam lens…tak lupa jugak opismate aku der zul yg bg pinjam lens 🙂

Inilah gambar2nya…Aku tak tau nak ckp macam mana…kedua2 even ni aku byk cover scene make up,ntah kenapa…mgkin sebab senang nak kawal keadaan…

Categories: Wedding Tags: , ,
%d bloggers like this: